Поліція оприлюднила дані підозрюваних у вбивстві водія з BlaBlaCar

Поліція оприлюднила дані підозрюваних у вбивстві водія з BlaBlaCar

Укрінформ
Під час розслідування кримінального провадження по факту безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб.

Як повідомляє Відділ комунікації ГУ НП у Київській області, ними виявилися 36-річний Дмитро Голуб, житель Чернівців та 25-річний Луан Кінгісепп, громадянин Росії, які оголошені у державний розшук.

Встановлено, що 4 квітня Тарас Позняков на власному авто «Ауді А-6» виїхав зі Львова до столиці. По дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО, але до міста він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. На даний час його місцезнаходження невідоме.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції встановили, що до скоєння умисного вбивства з метою заволодіння автомобілем  «Ауді А-6»  можуть бути причетні дві особи.

Голуб Дмитро Вікторович, 18.11.1979 року народження, позивний «Тоф», уродженець Російської Федерації, житель м.Чернівці, який перебуває у розшуку за пограбування.

Кінгісепп Луан Миколайович, 23.03.1991 року народження, позивний «Лука», уродженець та громадянин РФ, житель м.Макіївка, Донецької області.

Розшукувані можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними, попереджають у поліції.

Всіх, кому відоме місцеперебування підозрюваних осіб, просять повідомляти за номерами телефонів: (044) 271-63-64, (044) 271-60-02, 097-225-60-90, або 102, гарантуючи грошову винагорода та анонімність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-