В Одесі розгромили намети противників мера, є поранені

В Одесі розгромили намети противників мера, є поранені

Фото, відео
Укрінформ
В Одесі вранці у вівторок, 26 квітня, близько 4:00 група невідомих розгромила на Думській площі біля мерії табір противників мера Одеси Геннадія Труханова.

Про це у Фейсбуці повідомляє журналіст Михайло Голубєв.

"Все сталося приблизно о 04-00 - 04-30. На Антитруханівський Майдан приїхали погромники-титушки, озброєні битками тощо. Їх було десь 25-30 осіб. Майданівців було чоловік 20, включаючи сплячих. Багатьох людей побили, забризкали балончиками, розгромили табір весь. Поліція приїхала приблизно через 15 хвилин після початку нападу", - пише Голубєв.

За його словами, під час побиття на розі площі перебував лідер антимайданівців Євген Резвушкін, і говорив по рації.

"З ним була жінка. Один з майданівців впізнав Резвушкіна відразу. Інший бачив його, але вперше в житті, дізнався пізніше по показаному йому кимось фото в телефоні, що це Резвушкін. Активісти підозрюють, що він координував напад. При появі поліції Резвушкін відразу зник у пер. Чайковського", - зазначає Голубєв.

За його словами, двох титушек майданівці зловили і передали поліції. Також один з поліцейських повідомив, що затримано приблизно п'ять осіб.

"Смертельного, зовсім важких травм начебто, слава богу, немає, а приємного мало. Не здивуюся, якщо підуть сьогодні ж подальші спроби розгону в іншому форматі", - додав він.

Активіст Сергій Гуцалюк опублікував у Фейсбуці свої фото з розгромленого Майдану, де, зокрема, зображений поранений активіст.

"Щойно стався бандитський напад на табір протестувальників під одеською мерією. Людей побито, знищено майно. Частину нападників поліція і активісти затримали... Ось цей камаз належить КП Міськзелентрест, його завчасно підігнали і почали завантажувати знищене майно майданівців. Слава Богу, хлопці змогли його залишити на місці. Ось прямий доказ причетності мерії до побиття людей. Зараз тривають слідчо-оперативні дії поліцейських. Люди стягуються на Думську", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-