Поліцейського, що збив жінку на переході, посадили під домашній арешт

Поліцейського, що збив жінку на переході, посадили під домашній арешт

Укрінформ
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту для поліцейського, який обвинувачується у скоєнні смертельної ДТП біля метро "Дорогожичі" у столиці.

Про це повідомляє 112 Україна.

"Суд обрав 2 місяці цілодобового домашнього арешту для патрульного поліцейського, який був за кермом службового автомобіля та здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу біля станції метро Дорогожичі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, прокуратура м. Києва вручила повідомлення про підозру патрульному поліцейському, який 19 квітня насмерть збив жінку біля станції метро "Дорогожичі". Дії лейтенанта поліції кваліфіковані за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

58-річна жінка переходила дорогу на пішохідному переході на перехресті вулиць Олени Теліги та Мельникова. Наступного дня від отриманих травм постраждала померла в лікарні.

Патрульних, які брали участь у ДТП, відсторонили від служби. Пізніше стало відомо, що автомобіль патрульної поліції нібито проїхав на заборонений сигнал світлофора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-