СБУ

СБУ "звела" Захарченка з харків'янами: 98% коментів - самі матюки

Укрінформ
СБУ зацікавилась ініціативою піарщиків ватажка "ДНР" Олександра Захарченка провести онлайн-конференцію з мешканцями Харківщини і вирішила допомогти йому дізнатись, що про нього думають у соцмережах.

Про це у Facebook повідомила керівник прес-центру Служби безпеки України Олена Гітлянська.

«Служба безпеки вирішила допомогти Захарченку поспілкуватися з харків'янами. По-перше, чому б не допомогти людині, яка бажає дізнатися гірку правду про себе. І, по-друге, - у нас є професійний інтерес до проросійськи налаштованих громадян України. Тому ми створили дзеркало сторінки онлайн-конференції і надіслали її усім адміністраторам проросійських та нейтрально налаштованих груп у соціальних мережах. Таким чином, ми максимально охопили прибічників "руского міра", що активно користуються інтернет-ресурсами. Скажу чесно. Результати нас вразили», - пише Гітлянська.

За її словами, СБУ отримала близько трьох тисяч запитань і коментарів. Переважна більшість (понад 98 відсотків) дуже нецензурно висловлюється як про "ДНР/ЛНР", так і про Захарченка. І це виключно відвідувачі проросійських сторінок, і лише з Харківської області, підкреслила Гітлянська.

«Напередодні завтрашнього бенефісу фюрера «новоросії» ми пропонуємо йому переглянути, що ж дійсно думають про нього українці. А ще краще – завітати до нас у гості разом з Гіві, Моторолою і всією іншою зграєю. Кайданок вистачить», - пише  Гітлянська.

Нагадаємо, глава "ДНР" Захарченко декілька днів анонсував проведення прямої телефонної  лінії з мешканцями Харківщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-