У Миколаєві свободівець і

У Миколаєві свободівець і "опо"-депутат на сесії поливалися зеленкою

Фото
Укрінформ
На сесії Миколаївської міськради активіст ВО «Свобода» Олексій Дем'янов і депутат від Опозиційного блоку Максим Невєнчанний облили один одного зеленкою просто в сесійній залі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, конфлікт стався на очах у депутатів, запрошених на сесію та працівників охорони. Дем'янов першим намагався облити зеленкою депутата, але той перехопив руку активіста і хлюпнув рідину в обличчя нападника. У самого ж Невєнчанного "позеленіли" тільки руки. Зеленкою заплямувало не тільки Невєнчанного, а й ще декількох депутатів і тих, хто був поруч.

«Такі люди, як цей пан Невєнчанний, є представниками сил, що спонсорують війну проти нашого народу, проти нашої країни... І я вважаю своїм обов’язком робити все можливе, щоб такі люди не ходили по моїй країні. Хай це буде навіть зеленка, від якої я сам постраждав», - сказав Дем'янов.

Після цього інциденту міський голова Олександр Сєнкевич заявив, що наполягатиме на пропускній системі до сесійної зали і встановленні турнікетів.

Варто зазначити, що найбільша фракція Миколаївської міської ради «Опозиційний блок» вже втретє у повному складі бойкотує сесію. Проте депутат Невєнчаний все ж прийшов на засідання 19 квітня, щоб висловити, за його словами, незгоду з прийнятим на минулому засіданні рішенням про зміни до міського бюджету.

Фото: Depo.Миколаїв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-