У Рівному стартувала патрульна поліція

У Рівному стартувала патрульна поліція

Фото
Укрінформ
У Рівному почала свою роботу патрульна поліція.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"У Рівному стартувала патрульна поліція! Реформа триває за планом! 193 патрульних Рівного присягнули на вірність Українському народу. З сьогоднішнього вечора спокій жителів цілодобово охоронятимуть 20 патрульних екіпажів", - наголосив міністр.

За його словами, кожен з нових поліцейських у Рівному витримав колосальний конкурс - 26 осіб на місце. У ході жорсткого інтенсивного навчання були відраховані ще 100 осіб. Середній вік поліцейських - 25 років. У загоні 26 дівчат; 81% - з вищою освітою; 22 людини пройшли АТО.

За словами Авакова, начальником управління патрульної поліції м.Рівного призначений учасник Революції Гідності, рядовий поліції Сергій Мерчук.

"У свої 22 роки Сергій на Майдані був у 35-й сотні "Волинська Січ", потім бійцем полку спецпризначення "Азов" (позивний Звіробій), брав участь у звільненні Маріуполя, Павлополя, Широкиного, Старобешевого. До Майдану Сергій п'ять років був волонтером таборів для дітей-сиріт, організатором військово-патріотичних таборів для молоді. У патрульній поліції проходив службу на посаді заступника командира батальйону в Луцьку, потім командував ротою патрульної поліції в Києві", - наголосив керівник МВС.

Він додав, що Рівне - 22-е місто, де заступила на службу патрульна поліція.

Фото: Фейсбук/Аваков

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-