Міноборони оцінило на

Міноборони оцінило на "задовільно" санітарію в армії

Укрінформ
За результатами роботи фахівців військово-медичної та санітарно-епідеміологічної служби Міністерства оборони України, санітарно-гігієнічна та епідеміологічна ситуація у військових частинах оцінена як задовільна.

Про це під час брифінгу заявив речник Міністерства оборони України Олексій Чернобай, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулий тиждень фахівці військово-медичної та санітарно-епідеміологічної служби Міністерства оборони України перевірили 10 військових частин у місцях постійної дислокації. Під час перевірок військові медики обстежили 28 об’єктів харчування, де провели по 2 тисячі санітарно-бактеріологічних та санітарно-гігієнічних досліджень, 480 досліджень проб харчових продуктів та готової їжі, а також 1096 лабораторних досліджень якості питної води. За результатами роботи санітарно-гігієнічна та епідеміологічна ситуація у військових частинах оцінена як задовільна", - сказав Чернобай.

Як повідомляв Укрінформ, побутові умови, в яких опинилися бійці 53 окремої механізованої бригади, стали предметом спеціальної перевірки. 6 лютого 2016 року особовий склад 8 роти 3 механізованого батальйону військової частини прибув на полігон «Широкий лан» в Улянівці Миколаївської області. Протягом трьох діб у військовослужбовців не було належного харчування, питної води, достатньої кількості наметів і ліжок. 46 бійців, не задоволені умовами перебування, 8 лютого вийшли з полігону та рушили на прийом до військового прокурора у Миколаїв. За результатами перевірки  кількох офіцерів визнали винними і покарали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-