Клієнтам

Клієнтам "Хрещатика" дадуть Картки киянина від Ошадбанку. Поки що безкоштовно

Укрінформ
Ощадбанк до кінця квітня забезпечує безкоштовний перевипуск Картки киянина для клієнтів банку "Хрещатик".

Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

"Для всіх, хто мав Картку киянина від банку "Хрещатик", її перевипуск у відділеннях Ощадбанку до кінця квітня буде безкоштовним. Необхідні документи: паспорт, ІНН. За бажанням - фото (в разі його відсутності буде використане фото, відскановане з паспорта). Оскільки картка є іменною і має бути ембосована, то в перший візит клієнт подає документи і оформлює заявку, а під час другого візиту отримує картку у відділенні", - інформують в Ощадбанку.

У фінустанові зазначають, що якщо картка містянина використовувалась як платіжний засіб та мала залишок коштів на рахунку, їх повернення буде здійснюватись згідно з процедурою.

Як повідомляв Укрінформ, банк "Хрещатик" був визнаний неплатоспроможним і в ньому запроваджено тимчасову адміністрацію терміном на один місяць - з 5 квітня по 4 травня 2016 року. Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники банку "Хрещатик" мають право отримати належні кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати за зазначеними договорами здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-