Журналісти

Журналісти "1+1" заявляють про стеження та напад

Укрінформ
Креативний продюсер департаменту журналістських розслідувань телеканалу «1+1» і ведучий програми "Гроші" Олександр Дубінський повідомив про стеження за співробітниками програми «Секретні матеріали».

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Учора редакція проекту "Секретні матеріали" стала об'єктом стеження, а потім нападу - одразу три автомобілі зовнішнього спостереження стояли під офісом редакції протягом дня. У машинах постійно перебували по три людини. Один з автомобілів постійно супроводжував знімальні групи, що виїжджали. Коли, переконавшись у стеженні, мої колеги запитали людей, які перебували в одному з автомобілів, що вони тут роблять, ті моментально поїхали», - зазначив Дубінський.

За його словами, один із напарників осіб, які нібито вели стеження, був на вулиці і почав тікати. При спробі зупинити втікача, той погрожував, а потім ударив металевим предметом по обличчю журналіста Ярослава Бугакова й зник.

Крім того, Дубінський наголосив, що стеження також ведеться і за його оселею.

«Ситуація дуже неприємна. Особливо з огляду на той факт, що стеження за своєю квартирою я спостерігаю вже протягом тижня (відповідну заяву до Подільського РВВС подано», - зауважив журналіст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-