Полторак: Очікуємо по сім тисяч контрактників на місяць

Полторак: Очікуємо по сім тисяч контрактників на місяць

Укрінформ
Міністерство оборони України інформує, що протягом 2016 року 18 тис. військовослужбовців вже підписали контракти.

Про це заявив глава відомства Степан Полторак під час засідання Комітету реформ Міноборони на ЗСУ, передає кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день ми продовжуємо роботу з укладання контрактів, результатом цієї плідної роботи, яка проводиться з категорією військовослужбовців, вже відслужили і мають бойовий досвід, завдяки тому, що була значно підвищена заробітна плата. Ми тільки в 2016 році змогли підписати контракти з 18 тис. військовослужбовцями", - сказав він.

Полторак додав, що в Міністерстві оборони очікують збільшення контрактників до 7 тис. військовослужбовців на місяць: "Ми прогнозуємо, що кожен місяць кількість військовослужбовців, які будуть підписувати контракт буде 6-7 тис.".

Глава Міноборони пояснив, що кількість контрактників у 2015 році була в рази меншою, лише 200-300 чоловік на місяць. "Основою цих контрактників (у 2016 році - ред.), є ті військовослужбовці, які мають бойовий досвід. Для порівняння, в 2014-2015 роках кількість контрактників налічувала в місяць 200-300 чоловік", - сказав він.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-