Поліція встановлює обставини вибуху машини Парасюка

Поліція встановлює обставини вибуху машини Парасюка

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно вибуху біля машини нардепа Парасюка, який сталася ввечері на бульварі Лесі Українки.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Про вибух повідомив один з народних депутатів. Пошкоджено три авто. За попередньою інформацією, ніхто з громадян не постраждав. За словами нардепа, він начебто бачив, як невідома особа кинула предмет, схожий на гранату. Відкрито кримінальне провадження за статтею КК, яка передбачає відповідальність на життя державного чи громадського діяча», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на місце події терміново прибули працівники патрульної поліції, слідчо-оперативна група Печерського районного управління столиці, керівництво Головного управління поліції у місті Києві, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники, медики.

За словами першого заступника Голови Національної поліції України Вадима Трояна, він вже поспілкувався з народним депутатом.

«Особисто розмовляв з Володимиром (Парасюком - ред.). З ним все добре. Нашими підрозділами вжито всі заходи з розшуку злочинця», – зазначив Троян.

Наразі правоохоронці ретельно обстежують місце події та прилеглу до нього територію, опитують ймовірних свідків та очевидців пригоди.

Також телеканал новин "24" вже опублікував перші фотографії з місця події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-