У Києві сварка на дорозі закінчилася стріляниною

У Києві сварка на дорозі закінчилася стріляниною

Укрінформ
На проспекті Глушкова в Києві сталася стрілянина: водій «Пежо» вистрілив у водія «Деу Ланос», який заважав проїзду. Правоохоронці затримали стрілка в одному з сіл Київщини, потерпілий водій від надання медичної допомоги відмовився.

Про це в середу повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Київ. 

«О 10:22 (30 березня. - Ред.) правоохоронці отримали повідомлення про стрілянину на проспекті Глушкова у Голосіївському районі столиці. На місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що під час маневрування «Деу Ланос» завадив проїзду іншого учасника руху на автомобілі «Пежо». Після цього між водіями виникла словесна перепалка. Чоловіки спілкувалися під час руху, відкривши вікна. «Невдоволений власник іномарки дістав предмет, схожий на пістолет, та вистрілив у водія українського автомобіля. Чоловік від отриманої травми з'їхав з проїжджої частини на обочину й згодом викликав поліцію. Автівка іноземного виробництва продовжила свій рух у напрямку міста Одеса», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в столичному управлінні поліції, оперативно-розшукові заходи щодо виявлення порушника тривали протягом чотирьох годин. Працівники поліції затримали стрілка в одному із сіл Київщини за місцем його проживання. Ним виявився житель Київської області 1957 р.н. Під час затримання в нього було вилучено предмет, схожий на пістолет, та сім гумових куль до нього.

«59-річного зловмисника доправили у Голосіївське управління поліції, де він спілкується з поліцейськими. Відомості щодо події відповідним чином зареєстровані. Наразі слідчим відділом вирішується питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань», - додали в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-