Порошенко про житло для військових: Крига скресла

Порошенко про житло для військових: Крига скресла

Укрінформ
Вперше за багато років держава почала вирішувати житлові проблеми військових.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко під час перевірки забезпечення та вогневої майстерності підрозділів Нацгвардії у Навчальному центрі НГУ у с. Нові Петрівці Київської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені приємно, що на свято я приїхав не з порожніми руками. І не тільки з орденами, а й з ордерами. Вперше за багато років держава почала нарешті вирішувати житлові проблеми військовослужбовців. Не так швидко, звичайно, як хотілось би, але крига все ж таки скресла», - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що гвардійці два роки тому першими пішли в бій за Україну, просто з Майдану.

«Нині Національна гвардія – це не лише ті бійці, які боронять зовнішні рубежі України, це силовий підрозділ, який має спеціальні функції. Бо гібридна війна, яка розв’язана проти України, передбачає не лише наступ та агресію на наших кордонах, а й пропагандистську війну, аби посіяти розбрат, розчарування, пригнічення всередині України», - наголосив Глава держави, нагадавши про гвардійців, які торік загинули під час заворушень під Верховною Радою.

«За ці два роки Національна гвардія сформувалася як добре озброєне, гнучке, мобільне боєздатне формування. Національна гвардія - це не лише мужність і самовідданість її бійців, а й сучасні зразки озброєння та військової техніки, впровадження новітніх підходів у логістиці, надійний зв'язок, постійне удосконалення системи управління. Я щойно переконався, що у вас не просто є добра зброя, ви вмієте міцно тримати її в руках», - резюмував Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-