Адвокат ГРУшника Александрова каже, що залишив Україну не з власної волі

Адвокат ГРУшника Александрова каже, що залишив Україну не з власної волі

Укрінформ
Адвокат військового ГРУ Генштабу Збройних сил Росії Олександра Александрова, звинуваченого у веденні агресивної війни проти України, організації та здійсненні теракту, Юрій Грабовский заявив, що йому довелося залишити Україну.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Пробачте, що підвів вас мої друзі!!! Довелося поїхати з України, не по своїй волі! Зате я у безпеці! Не знаю, коли повернуся, за можливості, відповідатиму вам", - написав Грабовський.

Також він відзначив, що дуже хоче назад на Батьківщину.

При цьому в геолокації до посту адвокат вказав єгипетський курорт Шарм-еш-Шейх.

У свою чергу, адвокат Євгена Єрофєєва Оксана Соколовська, яка у середу після засідання заявила, що Грабовський зник, у нього вимкнений телефон, також його не було в офісі, відповіла у Фейсбуці Грабовському: "...якщо ти не вийдеш на зв'язок впродовж доби, вважатимемо тебе зниклим безвісти. І взагалі, досить гуляти, повертайся на роботу". Вона також відзначила, що "ця поведінка - це не стиль Грабовського".

Як повідомили ЗМІ, 9 березня засідання Голосіївського райсуду Києва у справі російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова було перенесене через неявку адвоката одного з підозрюваних - Юрія Грабовського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-