Філарет благословив посилити молитви за звільнення Савченко

Філарет благословив посилити молитви за звільнення Савченко

Укрінформ
У зв'язку із посиленням загрози життю незаконно ув'язненої Росією Надії Савченко Святійший Патріарх Філарет благословив посилити молитви за її звільнення та за звільнення всіх полонених і заручників, захоплених і ув'язнених Росією та її колаборантами у Криму і на Донбасі. 

У цьому зв'язку Предстоятель УПЦ КП видав загальноцерковне розпорядження парафіям і монастирям, розміщене на сайті Київської Патріархії. 

"Під час богослужінь у парафіях і монастирях Київського Патріархату на потрійній ектенії благословляється виголошувати додаткове прохання за полонених:

– Владико Христе Боже наш, що бідного визволяєш від насильника і рятуєш безпорадного, Сам, Милостивий, і рабів Твоїх – братів і сестер наших (імена), що в Росії, у Криму і на Донбасі в біді, засланні, неволі та в оковах перебувають, – милостиво звільни, щирим серцем молимося Тобі: вислухай і помилуй", - йдеться у розпорядженні Філарета.

Під час цього прохання благословляється поминати імена незаконно ув'язнених Росією Надії Савченко, Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Миколи Карпюка, Станіслава Клиха та інших ув'язнених, полонених і заручників – українських військовослужбовців та цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-