"Азовця" Краснова із зали суду забрала швидка - адвокат

Укрінформ
Керівника Цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова із Шевченківського районного суду Києва забрала швидка.

Про це в середу журналістам повідомив адвокат Андрій Мамалига, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд учора зобов'язав сторону обвинувачення забезпечити Краснову надання невідкладної медичної допомоги. Прокуратура і СБУ нічого не виконали. О 2.00 годині ночі (2 березня. - Ред.) його просто виставили за двері СІЗО СБУ... І зараз знову ми викликали швидку для того, щоб вони провели обстеження і надали Краснову першу невідкладну медичну допомогу. Тобто його попередньо повезли десь у політравму", - сказав адвокат.

За словами Мамалиги, лікарі швидкої констатували у Краснова гіпертонічний криз, "у нього тиск 160 на 100". Крім того, адвокат зазначив, що у Краснова діагностована "закрита черепно-мозкова травма".

"І підтверджується вчорашній попередній діагноз, про який говорили лікарі, тобто забій м'яких тканин, розтягнення правого голенестопу", - додав він.

Водночас адвокат підкреслив, що госпіталізація Краснова була погоджена з представниками сторони обвинувачення. Прокурори не суперечили.

Нагадаємо, зараз у суді розглядається питання про відвід слідчої судді Валентини Маліновської. Відповідне клопотання заявили захисники Краснова.

Відвід розглядає суддя Ірина Макаренко. Після заслуховування позицій сторін вона пішла до нарадчої кімнати. У цей час до суду прибула карета швидкої допомоги. Лікарів біля суду зустрів адвокат Мамалига.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-