Обвал у Києві: підтверджена загибель однієї людини

Обвал у Києві: підтверджена загибель однієї людини

Укрінформ
Під час обвалу міжповергового перекриття, яке сталося вчора у будівлі на вулиці Б.Хмельницького, загинула, принаймні, одна людина.

Про це на брифінгу повідомив перший заступник начальника головного управління ДСНС в Києві Валерій Борис.

"Загибель однієї особи встановлено 100-відсотково. Щодо ще однієї людини, яка знаходиться під завалами, вона не відгукується, але ми зможемо говорити про її стан, коли дістанемося до неї", - заявив рятувальник.

Він зауважив, що спекуляції в ЗМІ навколо трьох загиблих не є правдою.

"Вчора ми дістали шістьох осіб, одна людина з них загинула. Ми продовжуємо розбирати руйнування, але наразі важко сказати, скільки це забере часу.  Всі роботи проводяться вручну. До того ж, безпосередньо на місці обрушення не можуть одночасно працювати багато людей", - сказав представник ДСНС.

За його словами, рятувальники збираються підняти бетонну плиту перекриття, яка впала в результаті руйнувань, після цього оприлюднять додаткову інформацію.

Як повідомляв Укрінформ, у нежитловій будівлі в Києві за адресою вул. Богдана Хмельницького, 12-14 обвалилися перекриття відразу п'яти поверхів. Під уламками опинилися будівельники, які проводили роботи у цій будівлі. Станом на 9 годину ранку з під завалів врятовано 6 осіб, з яких 5 знаходяться на лікуванні в 17 міській лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-