Міноборони готує додаткове держзамовлення на мільярд

Міноборони готує додаткове держзамовлення на мільярд

Укрінформ
Міністерством оборони України підготовлено до підписання 34 додаткових угоди до діючих контрактів у рамках держоборонзамовлення на загальну суму понад 1 млрд грн.

Про це сказав на брифінгу у Києві у п'ятницю речник Міноборони України Олексій Чорнобай, повідомляє сайт МОУ.

"На реалізацію Державного оборонного замовлення на 2016 рік Міністерством оборони України підготовлено до підписання 34 додаткових угоди до діючих контрактів на загальну суму понад 1 млрд грн", - сказав він.

Речник МОУ також повідомив, що ремонтно-відновлювальні бригади ЗСУ та державних підприємств цього тижня повернули до строю 235 одиниць ОВТ, у тому числі бойові машини піхоти та бронетранспортери, танки, гаубиці, гармати та зенітні установки.

Всього з початку АТО військові ремонтники “дали друге життя” близько 43 тис. 837 одиниць озброєння і військової техніки.

За словами Чорнобая, військові представництва МОУ з початку року проконтролювали якість ремонту та виробництва на вітчизняних підприємствах, в установах і організаціях та прийняли для Міноборони продукцію оборонного призначення на загальну суму близько 63 млн грн, а для інших силових структур - на майже 300 млн грн. За надання цих послуг до спеціального фонду Міністерства оборони України вже зараховано понад 1 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-