Обвал будинку: Кличко вимагає притягнути винних

Обвал будинку: Кличко вимагає притягнути винних

Укрінформ
Правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи в аварійному будинку на вул. Б.Хмельницького, які призвели до обвалу перекриття. 

Про це мер Києва Віталій Кличко зазначив у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні в столиці трапилася надзвичайна ситуація. І я переконаний, правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи в аварійному будинку на вул. Б.Хмельницького, які призвели до обвалу перекриття. І винні в тому, що постраждали і загинули люди, мають бути притягнуті до відповідальності. Бо роботи відбувалися без жодних дозвільних документів і з порушенням техніки безпеки", - написав Кличко. 

Він зазначив, що будинок аварійний, відселений у 2004-му році, перебуває в приватній власності. "З якою метою там працювали будівельники, ми зараз теж з'ясовуємо. Я вдячний київським рятувальникам, які оперативно прибули на місце події. Буквально відразу ж з-під завалів витягнули двох постраждалих будівельників. Один до того вискочив сам. Ще до двох рятувальники зараз намагаються пробитися, один будівельник, на жаль, загинув під завалами", - зазначив він.

Кличко додав, що міська влада тримає на контролі рятувальні роботи і надання необхідної медичної допомоги постраждалим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-