У Печерському суді заперечують причетність до

У Печерському суді заперечують причетність до "грошей для Януковича"

Укрінформ
Печерський райсуд Києва не ухвалював жодного рішення щодо зупинення дії постанови Націкомісії з регулювання у енергетики та комунальних послуг, якою забороняються розрахунки за електроенергію, вироблену на потужностях у так званих "ЛНР/ДНР".

Про це йдеться в заяві суду, розміщеній на сторінці у Фейсбуці

«Прес-служба суду повідомляє, що Печерським районним судом м. Києва не ухвалювалось жодного рішення з цього приводу. Крім того, прес-служба суду звертає увагу, що Печерський районний суд м. Києва є судом загальної юрисдикції, а відтак його компетенція не поширюється на вирішення спорів, що виникають між суб'єктом господарювання та Нацкомісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг», - наголошується в заяві.

Нагадаємо, учора Українська правда опублікувала статтю народного депутата України Сергія Лещенка «Півмільярда гривень Януковичу і Ахметову за повітря. Докази», в якій, зокрема, йдеться про зупинення Печерським судом дії постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, якою забороняються розрахунки за електроенергію, вироблену на потужностях в так званих "ЛНР - ДНР". У результаті такого рішення, стверджується в статті, одне з державних підприємств перерахувало значну грошову суму на користь Донбасенерго.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-