«Шалений BMW»: Яценюк вимагає чесного розслідування щодо патрульного

«Шалений BMW»: Яценюк вимагає чесного розслідування щодо патрульного

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вимагає прозорого розслідування справи патрульного, який застрелив пасажира при гонитві за BMW у Києві.

Про це він сказав у Харкові, де разом з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим узяв участь у церемонії запуску груп швидкого реагування патрульної поліції та презентації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд наполягає на незалежному, політично не заангажованому, чесному і прозорому розслідуванні по відношенню до українського поліцейського, який виконував свої обов`язки, був на службі і здійснював заходи при виконанні службових обов'язків. Підкреслюю, прозоре та неупереджене розслідування діяльності поліцейського при виконанні», - сказав Яценюк.

Нагадаємо, в ніч проти 7 лютого в Києві поліцейські відкрили вогонь під час погоні за порушниками на BMW. Поліцейські, стріляючи по колесах, застрелили одного з пасажирів автомобіля. За словами свідків, водій і пасажири мали ознаки наркотичного сп'яніння.

Прокуратура звинувачує Сергія Олійника у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW Михайла Медведєва.

21 лютого на Софійській площі у Києві пройшла акція на підтримку Національної поліції, організована у зв'язку з арештом Олійника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-