Нардеп показав зйомку погоні за BMW з реєстратора Олійника

Нардеп показав зйомку погоні за BMW з реєстратора Олійника

Відео
Укрінформ
У мережу потрапили кадри оприлюдненого в суді відео погоні за BMW з реєстратора патрульного Олійника.

Про це у Фейсбуці пише нардеп Антон Геращенко.

«На повному відео з нагрудної камери С. Олійника, яке прокуратура продемонструвала у Печерському суді, і яке я представляю Вашій увазі, видно, наскільки драматичною була гонитва за шаленим BMW з неадекватним водієм за кермом. Скільки разів патрульні вимагали через гучномовець зупинити машину, що становить смертельну загрозу для інших учасників руху. Скільки разів попереджали, що вони будуть змушені застосувати вогнепальну зброю... Як патрульний Олійник повідомляє черговому про всі свої дії щодо застосування вогнепальної зброї, так як це і передбачають посадові інструкції», - зазначає Геращенко.

На повному відео видно, що патрульний Олійник почав застосовувати зброю, стріляючи по задньому лівому колесу BMW, і розстріляв всю обойму по колесу.

«За це його можна звинуватити в тому, що він не вміє влучно стріляти вночі по колесам машини, що рухається на позамежній швидкості зі своєї рухомої машини. Кожному, хто так говорить, рекомендую сходити в тир, і постріляти по стоячій мішені, і уявити, як непросто було патрульним тієї ночі у тих обставинах... Підбиваючи підсумки, можу з впевненістю сказати, що патрульного С. Олійника можна звинувачувати у чому завгодно - невміння точно стріляти на швидкості у 150 км/год по рухомій машині, у перевищенні службових повноважень, у вбивстві з необережності, але ніяк не у намірі вчинити умисне вбивство всіх чотирьох пасажирів і водія " BMW», - резюмує народний депутат.

Відео з'явилося 22 лютого на Youtube-каналі «Справа смаку», і знято воно камерою з екрану залу суду журналістами 112 каналу.

«Так як прокуратура заборонила публікувати повну версію з оригіналу носія - викручуємося і публікуємо повну версію гонитви, зняту у суді», - йдеться у коментарі до відео.

Обережно, нецензурна лексика.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-