Київська поліція встановила одного з нападників на журналіста

Київська поліція встановила одного з нападників на журналіста

Укрінформ
У Києві невідомі викрали журналіста одного з телеканалів під час підготовки сюжету та спроби запису інтерв’ю.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"З відповідною заявою до правоохоронців звернувся працівник телеканалу. Зі слів потерпілого, під час підготовки сюжету та спроби запису інтерв’ю невідомі особи перешкоджали йому, потім примусово посадили в автомобіль, а через деякий час відпустили", - йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) та ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

"Правоохоронці встановили одного з підозрюваних. Йому оголосили про підозру у скоєнні правопорушення відповідно до ч. 2, ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою", - повідомили у прес-службі.

Раніше генеральний продюсер "17 каналу" Олексій Кутєпов повідомив, що в ніч на 21 січня стався напад на офіс каналу. За його словами, зловмисники розгромили ефірну апаратну і вкрали техніку. Кутєпов також зазначив, що напередодні на Майдані на журналіста каналу Андрія Павловського було скоєно напад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-