У переселенки з Луганщини вилучили зброю та наркотики

У переселенки з Луганщини вилучили зброю та наркотики

Укрінформ
Переселенка з Луганщини не лише зберігала у себе в помешканні зброю та боєприпаси, а й налагодила протиправний бізнес зі збуту наркотичних речовин.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

"У квартирі зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили 10 сліп-пакетів з дозами марихуани та три - з метамфетаміном. Крім того, 1500 мл  психотропу «гамма-оксимасляна кислота», обіг якого перебуває під контролем. Слід зазначити, що психотроп має психостимулюючу дію та користується популярністю серед відвідувачів нічних клубів", - йдеться у повідомленні.

До того ж, вона зберігала у своєму помешканні незареєстровану зброю та боєприпаси: автомат «АК-74», калібру 5,45 мм, гранату «Ф-1», 5 гранат «РГД» та 9 запалів до них, а також магазин до пістолету «ПМ».

Вилучені речові докази направлено для проведення експертизи.

Розпочато кримінальне провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу України - 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Правоохоронці встановлюють канали розповсюдження наркотиків і психотропів, а також джерела надходження вогнепальної зброї та боєприпасів.

Фото: прес-служба НП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-