Кандидата до НАБУ впіймали на спробі дати хабар

Кандидата до НАБУ впіймали на спробі дати хабар

Укрінформ
Він пропонував 10 тисяч доларів за позитивне вирішення питання щодо працевлаштування на посаду керівника/заступника керівника підрозділу детективів НАБУ.

У середу, 17 лютого 2016 року, завдяки спланованій спільній операції прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України та детективів Національного антикорупційного бюро України було затримано прокурора Генеральної прокуратури України, який пропонував неправомірну вигоду (хабар) у розмірі 10 тисяч доларів США (близько 270 тис. грн.) членам Конкурсної комісії НАБУ, повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро.

Затримання стало можливим завдяки активній участі та відповідальній громадянській позиції членів ГО «ВО «АвтоМайдан», представники якої входять до складу Ради громадського контролю при НАБУ, а також організованим та належно спланованим спільним слідчим діям прокурорів САП та детективів НАБУ, у тому числі проведеним негласних (слідчих) розшуковим діям.

«Набір персоналу до НАБУ відбувається шляхом відкритого та прозорого конкурсу. Запевняю, що будь-які спроби підкупу членів Конкурсних комісій отримають жорстку реакцію з боку Бюро, подібну до тієї, яка мала місце сьогодні», - наголосив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-