Кількість контрактників доведуть до 70%

Кількість контрактників доведуть до 70%

Укрінформ
Питому вагу військовослужбовців за контрактом у Збройних Силах України поступово збільшать до 70% від чисельності рядового, сержантського та старшинського складу.

Про це заявила у вівторок на прес-конференції речник Міністерства оборони Вікторія Кушнір, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Питому вагу військовослужбовців за контрактом у Збройних Силах України планується поступово збільшити до 70% від чисельності рядового, сержантського та старшинського складу. Пріоритет надаватиметься комплектуванню посад молодших командирів, бойових посад у складі екіпажів та обслуг, а також інших посад, які визначають бойову спроможність підрозділів", - сказала Кушнір.

Вона додала, що триває набір на контрактну службу і на сьогодні кількість військовослужбовців, які виявили бажання укласти контракт із ЗСУ, становить понад 7 тисяч 300 осіб.

Водночас у Міноборони поінформували, що військовослужбовцями строкової служби і надалі комплектуватимуться небойові військові частини та підрозділи забезпечення частин бойового складу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-