Під Кабмін прийшли противники транзиту фур з РФ

Під Кабмін прийшли противники транзиту фур з РФ

Фото
Укрінформ
Активісти громадської організації «Січ» проводять під Кабміном акцію з вимогою закрити український кордон для проїзду російського транзиту.

Як повідомив у коментарі кореспондентові Укрінформу представник ГО «Січ» Сергій Мазур, метою акції є також привернути увагу населення до цієї проблеми.

«Ми розраховуємо привернути увагу щонайбільшої кількості населення до цієї проблеми. З тим сподіваємося, що Кабінет Міністрів дослухається наших вимог та заблокує транзит для російських вантажівок», - сказав він.

Фото: Вадим Грига/Укрінформ

На думку активіста, такі заходи бойкотування російського транзиту матимуть значний економічний ефект.

«Я не можу назвати вам точних цифр отриманих збитків російським бізнесом в Україні від проведених акцій бойкотування, але можу сказати, що вони мають ефект. Зокрема, є інформація, що російський «Сбербанк» починає потрошку виводити свої активи з України, також російський «Лукойл» провів ребрендинг та замаскувався під фейкову австрійську компанію «Амік», - розповів Мазур.

Як повідомлялося, на урядовій нараді вранці понеділка, 15 лютого, було прийняте рішення про тимчасове припинення Україною транзитних перевезень вантажними автомобілями з  РФ територією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-