Савченко - прокурорам: Ну хоч вигляд зробіть, що вам цікаво!

Савченко - прокурорам: Ну хоч вигляд зробіть, що вам цікаво!

Укрінформ
У Донецькому міськсуді Ростовської області у прокурорів не було запитань до слідчого СКР Дмитра Маньшина, що сфальсифікував «справу Савченко».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Спочатку, щоправда, прокурор сказав «У нас одне запитання уточнювального характеру». На що Надія Савченко «потролила» його у своєму стилі «Ой, одне всього! Даруйте».

Після цього прокурор поставив запитання: «Коли ви прибули в готель «Євро» там хтось крім вас і Савченко був?». Проте адвокат Ілля Новіков зауважив, що таке запитання вже було. Тоді прокурори заявили, що в них немає запитань. Надія Савченко обурилася: «Ну ви хоч би вигляд зробіть, що вам цікаво!»

Суддя поставив Маньшину одне запитання про форму бійців ВСУ і ополченців «ЛНР» (Савченко відреагувала на відповідь: «Прошу зауважити, що на ваше запитання він відповів не як дебіл. А на запитання захисту він нічого не знає і не пам'ятає»). Після цього допит слідчого Маньшина було завершено. Суд оголосив п'ятихвилинну перерву, щоб потай вивести його із зали суду.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі звинувачення заперечує. Насправді, після захоплення в полон бойовиками, її переправили на територію Росії, де на неї сфабрикували справу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-