Суд не задовольнив клопотання про арешт майна адвоката ГРУшника

Суд не задовольнив клопотання про арешт майна адвоката ГРУшника

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання Київської обласної прокуратури про накладання арешту на майно адвоката Оксани Соколовської, яка представляє інтереси російського спецназівця Євгенія Єрофеєва, чия справа розглядається нині Голосіївським райсудом Києва.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на засіданні у вівторок суд відмовив у задоволенні клопотання, оскільки прокуророві і слідчому не вдалося довести факт вручення підозри Соколовській, а також у зв'язку з рядом інших процесуальних недоліків.

За словами Соколовської, Київська обласна прокуратура в середині грудня провела обшук в її оселі. "Втручання правоохоронців не давало готуватися до засідань в суді. Тепер же не має бути перешкод для участі в судовому засіданні Голосіївського райсуду. Суддя скаже про відсутність мого кримінального правопорушення", - зазначила Соколовська.       

Нагадаємо, що наступні засідання у справі російських спецназівців Головного розвідувального управління Генштабу ЗС РФ Євгенія Єрофеєва і Олександра Александрова відбудеться 10 лютого.

Нагадаємо, Александрова і Єрофеєва затримали 16 травня 2015 року в зоні проведення АТО в районі м. Щастя Луганської області. Генпрокуратура висунула затриманим підозру в терористичній діяльності, незаконному перетині кордону, зберіганні зброї і розв'язуванні війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-