Штудман після візиту до Криму зустрівся з лідерами Меджлісу

Штудман після візиту до Криму зустрівся з лідерами Меджлісу

Укрінформ
Лідери кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров зустрілися із Спеціальним представником генерального секретаря Ради Європи з прав людини Жераром Штудманом і обговорили підсумки його візиту до окупованого Криму.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Меджліс кримськотатарського народу.

«У Києві Уповноважений Президента України у справах кримських татар Мустафа Джемілєв і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров провели зустріч зі Спеціальним представником генерального секретаря Ради Європи з прав людини паном Жераром Штудманом», - повідомила прес-служба Меджлісу кримськотатарського народу.

За даними Меджлісу, сторони обговорили результати недавнього візиту Штудмана до Криму.

Під час зустрічі лідери кримськотатарського народу висловили вдячність Штудману і його колегам за проведені у Криму зустрічі з членами Меджлісу кримськотатарського народу, а також представниками кримськотатарських громадських організацій і мусульманського духівництва.

Особливо наголошувалося на важливості зустрічі Спеціального представника генерального секратаря Ради Європи з політв'язнем, заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтемом Чийгозом, що знаходиться більше року під арештом у СІЗО Сімферополя.

Раніше Укрінформ повідомляв, що з 25 по 31 січня з метою вивчення ситуації з правами людини в окупованому Криму знаходилася делегація Ради Європи. Місію у складі чотирьох осіб очолив швейцарський дипломат Жерар Штудман. Делегація Ради Європи стала першою з міжнародних організацій, що отримали доступ до окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-