Бійці 53-ї йдуть на Миколаїв: нема їжі, ніде спати і помитися

Бійці 53-ї йдуть на Миколаїв: нема їжі, ніде спати і помитися

Укрінформ
Бійці 53-ї окремої механізованої бригади, які перебувають на полігоні Широкий Лан, вирушили пішки до Миколаєва, щоб поскаржитись військовому прокурору на своє нелюдське існування. Вони кажуть, що їм не вистачає їжі, ніде спати і помитися.

Цю інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці підтвердив голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«46 бійців 53 бригади йдуть до військової прокуратури пішки. Не народ в прокуратуру, а чиновники до людей! Військовий прокурор, котрий ховається по кабінетах, нехай піднімає свою п'яту точку і їде на зустріч із солдатами! Я розпорядився відправити автобус за військовослужбовцями, зараз до них виїжджає і мій радник Валентин Тимофеєв», - написав Меріков.

Як стало відомо, бригаду передислокували під Миколаїв 4 дні тому. Але їм тут не забезпечили нормальних умов існування. Хлопці сплять в дірявих наметах, практично на снігу, їм ніде помитися, немає гарячої їжі. Вони скаржаться на своє командування, яке і до цього мало турбувалося про бійців.

Варто зазначити, що полігон Широкий Лан розташований приблизно за 30 км від Миколаєва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-