Директору київської ІТ-компанії подарували букет з вибухівкою

Директору київської ІТ-компанії подарували букет з вибухівкою

Фото, відео
Укрінформ
В офіс київської ІТ-компанії кур'єр доставив букет квітів для директора, у якому була закладена вибухівка.

Згодом букет вибухнув. У результаті інциденту ніхто не постраждав. Поліція встановлює всі обставини події та походження вибухового пристрою. 

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

«В один із київських офісів кур'єр доставив директору компанії букет квітів. Оскільки керівника не було на місці, його залишили на столі. Попередньо встановлено, начальник організації, яка займається розробкою програмного забезпечення, приїхав на роботу та провів нараду із колегами. А приблизно через годину букет вибухнув. У результаті ніхто не постраждав, частково було пошкоджено меблі, стіни та вікно у приміщенні офісу», - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського управління поліції, спеціалісти вибухово-технічної служби та фахівці інших профільних служб.

Проводяться слідчо-оперативні дії з метою встановлення всіх обставин пригоди, рештки вибухового пристрою вилучені та направлені для проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 2 п. 5 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-