Захисту Савченко вдалося привезти в суд українських свідків

Захисту Савченко вдалося привезти в суд українських свідків

Укрінформ
У Донецькому міськсуді (РФ) на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко оголошуються клопотання про виключення неприпустимих доказів обвинувачення, після обіду виступлять українські свідки захисту.

Про це повідомив у Твіттері адвокат Марк Фейгін

«Процес у Донецьку триває. Починаємо оголошувати клопотання про виключення доказів. Після обіду будуть свідки і фахівці з України. Захисту Савченко вдалося привезти до Донецька українських свідків подій 17 червня 2014 року. Алібі Савченко буде доведено вичерпно», - пише Фейгін.

Він уточнює, що ці люди, які приїхали до Донецька Ростовської області з України свідчити на захист Савченко, «зробили це, незважаючи на небезпеку, що загрожує їм в РФ».

На сьогоднішньому засіданні присутні українські журналісти і консули, дипломати.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі звинувачення відкидає. Насправді, після захоплення в полон бойовиками її було переправлено на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було подовжено її утримання під вартою. За час голодування Надія сильно змарніла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-