У адвоката «Топаза» і «Терези» разом з авто згоріло досьє про теракт

У адвоката «Топаза» і «Терези» разом з авто згоріло досьє про теракт

Укрінформ
Адвокат одного з підозрюваних в теракті біля Палацу спорту 22 лютого 2014 року Олександр Шадрін заявив на засіданні райсуду Харкова, що разом з машиною у нього згоріло досьє у цій справі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згоріло досьє у цій справі, яка знаходилася в багажнику автомобіля. Можливо, це пов'язано саме з цією справою, я не можу цього заперечувати... Мені треба буде все починати з нуля: скарги, клопотання, визначення суду і так далі", - зазначив Шадрін.

За його словами, тепер йому складно добиратися до підзахисного Башликова в Темнівську колонію: "Не виключено, що НП організували якраз для цього".

Заява Шадріна не перешкодила суду оголосити результати судово-медичних експертиз постраждалих під час теракту і експертиз холодної зброї підозрюваних.

Водночас, підозрюваний Віктор Тетюцький вимагав не визнавати зразки генетичного матеріалу через те, що їх взяли "без адвоката".

За словами прес-секретаря прокурора Харківської області Виті Дубовик, усі докази, зібрані на стадії досудового слідства, допустимі, "порушень немає".

Наступне засідання суду призначено на четвер, 28 січня.

Як повідомляв раніше Укрінформ, вранці 26 січня адвокат Олександр Шадрін, який також здійснює в судах захист проросійського активіста "Топаза" і терористки "Терези", заявив про нічний підрив його автомобіля "Мазда". Поліція відкрила  кримінальне провадження за статтею, пов'язаною зі знищенням майна.

22 лютого 2014 року в колоні активістів біля Палацу спорту стався вибух. На місці загинуло двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 людей. 26 лютого за підозрою в теракті затримано трьох харків'ян. Їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-