Суд над ГРУшниками перенесли на 27 січня

Суд над ГРУшниками перенесли на 27 січня

Укрінформ
Голосіївський районний суд Києва відклав розгляд справи затриманих під Щастям військових ГРУ ГШ ЗС Росії Євгена Єрофеєва і Олександра Александрова на 27 січня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розгляд справи перенесено на 10:30 27 січня", - сказав головуючий суддя Микола Дідик.

Засідання завершилось після того, як потерпіла Тетяна Пугачова відповіла на уточнюючі запитання військових прокурорів та адвокатів про загиблого під час бойового зіткнення з російськими спецназівцями українського військовослужбовця 92-ї бригади Вадима Пугачова. Зокрема, вона зазначила, що її син Вадим Пугачов загинув 16 травня в Луганській області, в районі міста Щастя.

Як відомо, військовослужбовців ГРУ ГШ ЗС Російської Федерації Єрофеєва й Александрова затримали 16 травня в Луганській області, в районі міста Щастя, під час бою, в якому загинув український військовослужбовець. На допитах вони заявили, що служать в російській армії і виконували службове завдання на території України. Міністерство оборони Росії стверджувало, що обидва затриманих звільнилися з лав збройних сил ще в грудні 2014 року. При цьому на суді обидва затримані назвали себе безробітними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-