До ЗНО можна підготуватися безплатно

До ЗНО можна підготуватися безплатно

Укрінформ
В Україні запрацював онлайн-ресурс, на якому можна безкоштовно підготуватися до складання ЗНО з 12 предметів.

Про це повідомляє освітній портал Osvita.ua.

"З метою підготовки до тестування випускники шкіл можуть скористатися безкоштовним сервісом ЗНО онлайн", - йдеться у повідомленні.

На сайті розміщені тестові завдання з 12 предметів, починаючи з 2010 року, а також пробні ЗНО з української мови та літератури за останні роки.

Як зазначають розробники, онлайн-тести максимально наближені до реальних тестових завдань ЗНО.

Після виконання тестових завдань надаються правильні відповіді та розраховується результат у тестових та рейтингових балах, також визначається час витрачений на виконання тесту.

На онлайн ресурсі розміщені тестові завдання з української мови та літератури, історії України, хімії, біології, математики, фізики, географії та 5 іноземних мов.

Нагадаємо, цього року зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 5 травня тестуванням з української мови та літератури. Участь у тестуванні будуть брати всі випускники шкіл 2016 року. Результати виконання частини завдань цього тесту, що відносяться до мовних завдань, будуть зараховані як державна підсумкова атестація  з української мови. Результат виконання всіх завдань тесту з української мови та літератури буде використовуватися абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-