Суд над Савченко залишив у справі зібрані лопатою докази

Суд над Савченко залишив у справі зібрані лопатою докази

Укрінформ
На засіданні у справі Савченко в Донецькому міськсуді відхилено клопотання захисту про виключення із справи доказів обвинувачення, незаконно зібраних російським кореспондентом.

Про це повідомив у Твітері адвокат Марк Фейгін. 

«Засідання у справі Савченко відновилося. Клопотання захисту про виключення доказів у справі (йдеться про зібрані якимсь кореспондентом Хроленком останки Волошина і Корнелюка) відхилено», - написав Фейгін.

Його колега Микола Полозов прокоментував цю новину: «Донецький міськсуд дозволив кому завгодно збирати що завгодно лопатою в плащ-палатку за кордоном і називати це речдоками потім». 

Як повідомлялося раніше, Хроленко на допиті в суді заявив, що рештки людських тіл (нібито загиблих, у смерті яких звинувачують Савченко) він особисто позбирав з землі лопатою та накидав у плащ-палатку.

Нагадаємо, російське слідство обвинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді, після захоплення в полон бойовиками, її було переправлено на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її тримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-