Правий сектор відхрестився від чотирьох «батальйонів»

Правий сектор відхрестився від чотирьох «батальйонів»

Укрінформ
«Батальйони спецпризначення» Захід (Закарпаття), Захід-2 (Львівщина), Захід-3 (Івано-Франківщина) та Захід-4 (Волинь) не входять до складу руху.

Таке твердження міститься у заяві проводу НВР "Правий сектор", розміщеній на сайті організації.

У структурах під назвою "батальйони спецпризначення Захід (Закарпаття), Захід-2 (Львівщина), Захід-3 (Івано-Франківщина) та Захід-4 (Волинь)", створення яких анонсував "комбат Чесний",  «частково є наші побратими з ПС та ДУК ПС.  «Але ці структури не входять до складу Національно-визвольного руху "Правий сектор" і створені виключно за власної ініціативи окремих бійців та командирів, мають своє керівництво та підпорядкування. Враховуючи це, ми заявляємо, що не несемо відповідальність за їхні дії та не коментуємо їх», - заявляє провід НВР "Правий сектор".  Й просить ЗМІ перевіряти та уточнювати інформацію.

У Правому секторі нагадали, що в листопаді минулого року було сформовано Революційний Провід Національно-визвольного руху "Правий сектор". Очолити рух було знову запропоновано Дмитру Ярошу, але він відмовився з огляду на те, що більшість членів руху виступили за революційний шлях політичної боротьби. Дмитро Ярош заявив, що революційні настрої в суспільстві не визріли і що не вийде в умовах війни з Росією боротися на два фронти.

Наразі у Правому секторі вважають, що триває активна компанія, спрямована на внутрішній розкол руху, яку проводять «заслані провокатори».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-