У літаку «Київ – Відень» тріснув ілюмінатор

У літаку «Київ – Відень» тріснув ілюмінатор

Укрінформ
Рейс МАУ «Київ – Відень», який мав вилетіти з Міжнародного аеропорту «Бориспіль» о 9:25 сьогодні, 18 січня, затримується.

Причиною є тріщина в ілюмінаторі літака. Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на допис у мережі Facebook голови правління «Укрсоцбанку» Тамари Савощенко, пасажирки цього рейсу.

«Після того, як пасажири всілися в салоні літака, виявилося, що в ілюмінаторі є тріщина. Інженери приходили, дивилися, через майже годину вирішили, що з цією тріщиною летіти не можна, і попросили всіх вийти з літака», - цитує її «Інтерфакс».

Водночас на онлайн-табло аеропорту немає інформації, наскільки буде затримано рейс, пише видання.

Нагадаємо, 16 січня літак Boeing 737-300 авіакомпанії МАУ, що виконував рейс «Львів – Київ» здійснив вимушену посадку в аеропорту «Київ» і при цьому викотився за межі злітно-посадкової смуги. 

Перед тим, 15 січня через сильне задимлення у салоні літак авіакомпанії МАУ, який вилетів зі Львова до Києва,повернувся до львівського аеропорту. Пізніше Прокуратура Львівської області повідомила, що попередня причина – замикання електропроводки в передній частині літака над кабіною пілотів

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Одним із кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-