Мажора, який насмерть збив жінку у Києві, взяли під варту

Мажора, який насмерть збив жінку у Києві, взяли під варту

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва відправив під варту водія позашляховика «Мерседес» Станіслава Толстошеєва, який скоїв смертельне ДТП біля станції метро «Лівобережна».

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

«Таку ухвалу виніс суддя Шевченківського районного суду Києва. Сьогодні (15 січня. - Ред.) працівники Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги прийняли рішення про виписку водія «Мерседеса», який смертельно травмував жінку і проходив стаціонарне лікування у медустанові. Це дало можливість доставити підозрюваного до Шевченківського районного суду Києва для розгляду клопотання про обрання йому міри запобіжного заходу - тримання під вартою», - йдеться в повідомленні.

Водночас зазначається, що після ретельного розгляду і заслуховування всіх учасників судового засідання суддя виніс ухвалу - тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 137 тисяч гривень.

Окрім того, комісією експертів проведено огляд щодо встановлення стану здоров'я підозрюваного, результати якого слідство отримає згодом.

Як повідомлялося, 9 січня в районі станції метро «Лівобережна» автомобіль «Мерседес» заїхав на тротуар і влетів у стоматологічну клініку. В результаті цього загинула жінка. Поліція вручила підозру 22-річному киянину Станіславу Толстошеєву, який скоїв ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-