Нацполіція вже

Нацполіція вже "пропустила" через атестацію понад 10 тисяч вчорашніх міліціонерів

Укрінформ
Атестаційні комісії з відбору кандидатів у Національну поліцію України розглянули понад 10 тисяч особових справ вчорашніх міліціонерів у Києві та Київській області.

Про це на брифінгу щодо проміжних результатів перебігу переатестації особового складу Національної поліції України у Києві та області зазначила речник Центру рекрутингу Нацполіції Олена Дятлова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На кінець вчорашнього дня (14 січня - ред.) атестаційними комісіями були розглянуті персональні справи 10483 співробітників Національної поліції. У тому числі 1380 співробітників з Апарату, 5869 співробітників з Києва і 3234 співробітники органу поліції з Київської області», - сказала вона.

Водночас Дятлова пояснила, що дана цифра - «це загальна кількість переглянутих особових справ, за якими прийнято рішення». Вона уточнила, що серед цих співробітників є як рекомендовані для подальшого проходження служби в лавах Нацполіції, так і ті, які не пройшли атестацію.

Крім цього, Дятлова наголосила, що в процесі атестації 353 особи рекомендовані атестаційними комісіями до проходження поліграфу, а також повідомила, що до апеляційних атестаційних комісій надійшло вже 845 скарг від співробітників правоохоронних органів, які проходять атестацію.

Загалом атестацію в Києві та області має пройти близько 13,5 тисячі співробітників Національної поліції, включаючи центральний апарат Нацполіції. Їх атестацію проводять 17 атестаційних комісій.

За словами Дятлової, процес атестації співробітників Нацполіції Києва і області, включаючи Апарат, планується завершити «в останню декаду січня цього року».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-