У Миколаєві на хабарі погорів новоспечений депутат від «БПП»

У Миколаєві на хабарі погорів новоспечений депутат від «БПП»

Укрінформ
У Миколаєві суд арештував новообраного депутата Миколаївської облради Олександра Каражея у СІЗО на 2 місяці.

Про це пише Громадське радіо.

«12 січня депутата, який є начальником Управління охорони, використання та відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства Миколаївської області, затримала військова прокуратура та співробітники СБУ. Йому оголосили про підозру у вимаганні та отриманні хабаря від місцевого рибалки в розмірі 6 тисяч гривень. За це начальник «Миколаїврибохорони» обіцяв не реагувати на бракон’єрський вилов риби в промислових масштабах», - йдеться у повідомленні.

Сам підозрюваний депутат свою провину не визнав, однак і походження знайдених в його службовому автомобілі грошей пояснити не зміг.

«Я на керівних посадах працюю вже 18 років. На превеликий жаль сталася така подія. Я сподіваюсь, що адекватно буде проведено розслідування. В своїх діях я не вбачаю ніяких злочинів, я завжди працював згідно чинного законодавства, на чому наголошую. Я працював, працюю й буду працювати», - заявив Каражей.

Суддя ухвалив рішення на час досудового слідства помістити підозрюваного в СІЗО на 2 місяці, призначивши заставу в розмірі 413 тисяч 400 гривень.

Фото: hromadskeradio.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-