Двоє прикордонників погоріли на хабарі

Двоє прикордонників погоріли на хабарі

Укрінформ
У Запоріжжі офіцерами управління внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби спільно з співробітниками СБУ та військовою прокуратурою затримано "на гарячому" двох військовослужбовців керівної ланки одного з прикордонних підрозділів Бердянського загону.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ.

"Зазначені військовослужбовці вимагали та отримали від громадянина Туреччини кошти в розмірі 7500 гривень, 210 доларів США, 20 євро за не притягнення іноземця до відповідальності за порушення законодавства України", - йдеться у повідомленні.

Затриманих доставлено до військової прокуратури Запорізького гарнізону та стосовно них вирішується питання щодо запобіжного заходу. Крім того, за даним фактом призначено службове розслідування, на час проведення якого військовослужбовців усунуто від виконання службових обов'язків.

В Державній прикордонній службі України впродовж минулого року було проведено більше 2 тисяч розслідувань та перевірок, за результатами яких 3,5 тис.  осіб притягнуто до відповідальності, стосовно 123 відкрито кримінальні провадження, 88 - вже засуджено. Загалом за негативними статтями звільнено понад 680 військовослужбовців, 83 з них з пониженням або позбавленням військових звань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-