Турецький літак не зміг сісти у Херсоні й повернувся у Стамбул

Турецький літак не зміг сісти у Херсоні й повернувся у Стамбул

Укрінформ
У понеділок пасажири літака турецької авіакомпанії "Turkish Airlines", який здійснював рейс "Стамбул-Херсон", через породжені циклоном погані погодні умови не змогли потрапити до Херсона, і змушені були повернутися назад до Стамбула.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповів у вівторок директор аеропорту "Херсон" Григорій Усік.

"Через дуже низьку хмарність вчора пілот літака турецької авіакомпанії "Turkish Airlines", який здійснював рейс "Стамбул-Херсон", вирішив не сідати в аеропорту "Херсон", і повернув літак назад до Стамбула", - розповів Усік.

За його словами, схожа ситуація була у понеділок також і в Одеському аеропорту - через несприятливі погодні умови літак "Turkish Airlines" там теж не сів, і повернув до Стамбула.

Як зазначив Усік, технічно Херсонський аеропорт був готовий прийняти турецький літак навіть за таких несприятливих погодних умов, проте командир цього авіалайнера вирішив у даному випадку не ризикувати.

Наразі ж погодні умови покращились, і проблем з прийомом в аеропорту "Херсон" турецьких літаків не повинно бути, сказав керівник аеропорту.

Херсонський аеропорт з 2006 року не приймав літаки і до весни 2013 року був фактично непрацюючим підприємством. 10 квітня 2013 року відбулася церемонія відкриття реконструйованого аеропорту "Херсон". 15 жовтня 2014 року турецька авіакомпанія "Turkish Airlines" здійснила свій перший регулярний авіарейс із Стамбула в Херсон. А з 29 березня 2015 року компанія "Turkish Airlines" здійснює рейси Стамбул-Херсон-Стамбул щоденно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-