Різанина в Драгобраті: усіх п’ятьох підозрюваних забрала «швидка»

Різанина в Драгобраті: усіх п’ятьох підозрюваних забрала «швидка»

Фото
Укрінформ
Ужгородський міжрайонний суд так і не обрав міру запобіжного заходу жодному з п’яти бійців ПС - учасників конфлікту на Драгобраті. Усі вони попросили госпіталізації, тому «швидка» забрала їх прямо з зали суду.

Про це повідомляє сайт Голос Карпат.

Досудове засідання суду відбувалося в Ужгородському міськрайонному суді. Прокурор вимагав для усіх п'ятьох запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без призначення застави. Дітей чи непрацездатних членів родини, як і інших обставин, що могли б перешкоджати утриманню під вартою, суд не виявив. Захист, однак, продовжував клопотати щодо перенесення засідання та наполягав на поганому самопочутті затриманих, вимагаючи термінової госпіталізації.

Фото: Сергій Гудак/Укрінформ

Усі затримані бійці при появі у залі суду заявили про погане самопочуття і були оглянуті лікарями «швидкої». Двох бійців одразу госпіталізували, ще трьом почергово викликали медиків до зали суду для додаткового обстеження.

Після огляду медиками останнього – п’ятого – затриманого Василя Василинюка суд оголосив перерву. Зрештою, його теж дозволили госпіталізувати.

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня в смт Ясіня на території турбази "Хата магната" чоловіки в камуфляжі влаштували бійку з обслуговуючим персоналом. Були поранені двоє охоронців.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-