Інтерпол більше не шукає Яроша?

Інтерпол більше не шукає Яроша?

Укрінформ
З офіційного сайту Інтерполу зникла інформація про міжнародний розшук народного депутата України, колишнього лідера партії "Правий сектор" Дмитра Яроша.

Так, зараз на веб-сторінці наразі відсутня розшукова картка, а дані про розшук особи "Dmitriy Yarosh" зникли з відкритого доступу. Немає інформації про екс-лідера ПС і в переліку осіб, яких розшукує Росія.

Пошук за прізвищем на сайті Інтерполу не дає результатів. Гіперпосилання у повідомленнях онлайн-ЗМІ також ведуть на сторінку, яка не містить інформації.

Коментарів від представників Інтерполу наразі з цього приводу немає.
Читайте також: Ярош оголосив про вихід із Правого сектора

Як повідомлялось, у липні 2014 року Інтерпол за зверненням Росії оголосив Яроша в міжнародний розшук. На сайті організації була опублікована інформація про нього, а також 2 фото.

При цьому зазначалося, що Яроша російські правоохоронці підозрюють в публічному підбурюванні до терористичної та екстремістської діяльності за допомогою засобів масової інформації.

Нагадаємо, кілька днів тому Ярош повідомив, що виходить разом із командою з Національно-визвольного руху «Правий сектор» та ініціює створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-