Київська мерія пропонує розваги на свята: фестивалі, вистави, конкурси

Київська мерія пропонує розваги на свята: фестивалі, вистави, конкурси

Укрінформ
Мерія Києва запропонувала ряд заходів на Новорічно-Різдвяні свята для дорослих і дітей, серед яких фестивалі, ярмарки та казкові вистави.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«У святковій програмі є все: вуличні гуляння, фестивалі і ярмарки, веселі інтерактивні свята для дітей та казкові новорічні вистави», - йдеться у повідомленні.

Так, на Софійській та Михайлівській площах з 1 по 16 січня на Малій сцені відбуваються конкурси з 15:00 до 18:00. А з 18:00 години на Головній сцені кожного дня - концертні програми, зокрема:

2 січня - «Новорічне диво». У програмі беруть участь хореографічні колективи, молоді виконавці, учасники телевізійних талант-шоу.

3 січня - "Ритми сонця" - етно-фестиваль, який об'єднує різні види творчості народів світу навколо барабанів і перкусії.

7 січня - У програмі «А у нас на Різдво» беруть участь фольклорні формації та хореографічні колективи, а також зіркові гості свята.

9 січня - Вистава від Київського театру опери і балету для дітей та юнацтва.

10 січня - «У гостях у казки».

13 січня - «Щедрий вечір». Учасники: державний академічний фольклорний ансамбль «Калина» та хор «Київ», хореографічні колективи, молоді виконавці, учасники телевізійних талант-шоу.

14 січня - «Новорічний карнавал». Найвідоміші світові хіти у виконанні державного академічного естрадно-симфонічного оркестру України та академічного камерного хору «Хрещатик».

16 січня концертна програма від Київської оперети.

Свята пройдуть і на інших майданчиках. Так, на Поштовій площі продовжується фестиваль Європейська зима, з 31 грудня по 5 січня  тут Дні Італії, а 6-10 січня - Дні України.

На Співочому полі до 31 січня 2016 року проходить марафон зимових фестивалів «Зимова казка», присвячених новому року та Різдву. На гостей чекають різдвяний ярмарок, зимові розваги,  концертні програми. Курсуватиме дитяча залізниця «Полярний експрес», а на вихідних з 14.00 до 16.00 відбуватимуться квести та майстер-класи.

"Зимова країна" працюватиме до першої весняної відлиги у Експоцентрі України (ВДНГ). На території найбільшого в країні виставкового центру знаходяться понад 15 майданчиків, зокрема резиденція Діда Мороза, ковзанка, музей льдових скульптур, ярмарок, олені Діда Мороза, катання на конях та собачих упряжках, повітряна куля. "Зимова країна" працює у будні з 10:00 до 23:00, у вихідні з 10:00 до 00:00.

Детальніше з програмою святкування можна ознайомитися на сайті КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-