Учасників АТО працевлаштують у транснаціональні компанії

Учасників АТО працевлаштують у транснаціональні компанії

Укрінформ
Служба зайнятості надала послуги з працевлаштування, перенавчання, профорієнтації або допомоги у відкритті власної справи 18,6 тисячам безробітним демобілізованим із зони АТО.

Про це 22 грудня під час першого засідання Консультативної групи з адаптації на ринку праці демобілізованих учасників АТО заявила в. о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Наталія Зінкевич.

За її словами, в усіх центрах зайнятості створені інформаційні куточки для учасників АТО.

"У перші дні після реєстрації у службі зайнятості для даної категорії населення проводяться спеціальні семінари та тренінги за сучасними методиками, що спрямовані на їх соціальну адаптацію. Також у центрах зайнятості запроваджено поіменний моніторинг таких осіб, контроль та аналіз надання їм соціальних послуг. За кожною особою закріплений фахівець центру зайнятості, який здійснює його подальший соціальний супровід", – розповіла Наталія Зінкевич.

Як зазначила Наталія Зінкевич, вже 1141 демобілізований учасник АТО отримав від служби зайнятості консультаційну та матеріальну допомогу на відкриття власної справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-