Зниклих у Керчі кримських татар могли викрасти - правозахисник

Зниклих у Керчі кримських татар могли викрасти - правозахисник

Укрінформ
У Криму досі не відома доля зниклих 15 грудня 44-річного Арлена Терехова і 42-річного Руслана Ганієва, які проживають у Керчі.

Про це повідомляють Крим.Реалії.

Координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джепаров зустрівся з рідними і знайомими зниклих. У розмові з ними з'ясувалися подробиці події, в тому числі, деякі факти, які вказують на те, що зниклі чоловіки не могли сховатися добровільно, на чому наполягають окупаційні слідчі органи.

За словами Джепарова, слідчі органи, куди звернулися близькі Терехова, стверджують, що він разом з Русланом Ганієвим нібито вирушив на Близький Схід, але нікого не став про це попереджати.

Правозахисник стверджує, що у Терехова були маса планів на найближче майбутнє, зокрема, він чекав на зимові канікули сина.

Руслан Ганієв 15 грудня вирушив до мами в село під Керчю, проте до неї не потрапив, зник по дорозі. Вдома зберігаються його паспорти – український і для виїзду за кордон, тому версія російських правоохоронців Криму про його нібито від'їзд на Близький Схід також виглядає неповноцінною.

На думку родичів, Арлена і Руслана викрали.

Фото: ru.krymr.mobi

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-