На п'ятницю синоптики прогнозують дощ із мокрим снігом

На п'ятницю синоптики прогнозують дощ із мокрим снігом

Укрінформ
У п'ятницю, 18 грудня, в Україні, крім півдня і сходу, синоптики прогнозують опади у вигляді дощу та мокрого снігу. 

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«18 грудня в Україні хмарна погода. У західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом; температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла, на заході до 9° тепла (у Карпатах протягом доби 0-5° морозу). На решті території - без опадів; вночі та вранці місцями туман; температура вночі 3-8° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, у Криму 3-8° тепла. Вітер в Україні південно-західний, 5-10 м/с», - йдеться у повідомленні.

У Львові завтра невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 4-6°. У Карпатах протягом доби 0-5° морозу.

У Харкові невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

В Одесі без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

У Дніпропетровську без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° тепла.

У Києві завтра також невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 2-4° тепла.

Нагадаємо, максимальна температура 18 грудня у Києві була зафіксована у 1989 році - плюс 11,5°; мінімальна - у 1946 році - мінус 21,4°.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-